Over Ons
Toen ik 21 was, nu ruim 20 jaar geleden, wist ik al dat ik ooit een eigen winkel zou gaan beginnen. Dat was mijn droom en deze is in 2011 uitgekomen in de vorm van onze webwinkel,  Het Soeterhuys. Nu in 2018 hebben we er 7 jaar op zitten en kunnen stellen dat het een toen een goede beslissing was.  Met het Soeterhuys bezoeken wij veel markten en fairs. Om zo je klanten te ontmoeten is het leukste wat er is. En daarom hoop ik ook snel een bezoekadres te mogen hebben.
 
Vanaf mijn 18e werk ik al in winkels zowel als verkoopster tot filiaalmanager die andere managers op weg hielp  om hun "eigen" winkel te runnen. Super leuk om te doen maar mijn hart ligt natuurlijk bij mijn eigen winkel en daarom werk ik op dit moment nog maar 24 uur bij een baas. Ik heb dus een druk bezet leven. Ik doe dit allemaal met hulp van mijn man die dit met net zo veel enthousiasme doet. 
 
Wij verkopen online veel leuke woonaccessoires, tuinaccessoires, en emaille voor een goede  prijs. Wij streven ernaar om andere woon- en tuinaccessoires aan te bieden dan u in de gemiddelde winkel kunt vinden. 
 
Heeft u vragen of suggesties chroom niet om contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens vind u onder het linkje: Contact
 
Synthia van der Zwaan
 
 
                               
 
 
 
 
 
 
 
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein