Over Ons
Beste Lezer,
 
wat leuk dat u een kijkje neemt op deze pagina. Ik zal hier iets vertellen over mijzelf. 
 
In 2011 zijn wij, ik en mijn man, gestart met Het Soeterhuys. Eerst hebben wij alleen woon- en tuiaccessoires verkocht en later kwamen daar de emaille producten bij. 
 
Het begon voor mij toen in zo'n beetje 21 jaar was en dat was in 1993. Ik dacht wel dat ik het aan zou kunnen, een eigen winkel, en daar ging ik dan op naar de Kamer van Koophandel. Maar van al mijn enthousiasme bleef weinig meer over toen ik hoorde dat ze mij op geen enkele manier konden helpen om een eigen winkel van de grond te krijgen. Toen was ik heel erg teleurgesteld, maar nu zoveel jaren later weet ik dat ik het nooit had gered zonder de ervaring die ik nu heb. In 2011 begon het toch weer te kriebelen, een eigen winkel, dat zou ik heel graag willen. Maar met de economie toen, was dat weer geen optie. Hoe kon ik mijn droom waarmaken zonder dat ik al te veel risico zou lopen en daar was mijn  idee een webwinkel. Het Soeterhuys is toen geboren. 
 
Naast dat je hier van alles op site kunt bestellen vind je ons ook regelmatig op Markten en Fairs. Daar de klant ontmoeten is toch echt wel het leukste wat er is. Ook op afspraak ben je altijd welkom bij ons. Graag zou ik in de toekomst een bezoekadres hebben. dus wie weet, Je moet blijven dromen zeggen we dan. Ik wens je veel kijk en shop plezier op onze site en heb je vragen neem gerust contact met ons op. 
 
Synthia van der Zwaan
 
 
 
 
 
                                
 
 
 
 
 
 
 
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein